+34 938 655 620
Contacte: 608 794 024 / 902 420 902

Enginyeria de producte

fabricacio de peces metal.liques
Com empresa especialitzada en el sector metal·lúrgic, la nostra enginyeria es basa en l’ús del 3d per a obtenir una adaptació del disseny, el més perfecte possible, per aconseguir que el nostre sistema de producció,  ja sigui mitjançant el tall per làser, el tall per aigua, plegat, soldadura, mecanitzat, acabat superficial, recobriment i/o muntatge, obtingui el millor resultat final per a les seves peces, components i productes finals.

Basant-nos en el 3d, o bé en els dissenys en 2d i 3d dels nostres propis clients, desenvolupem el procés de fabricació amb la nostra maquinària i el coneixement dels nostres equips tècnics.

La nostra forma de treballar, ens permet fer que els productes puguin ser validats i supervisats, de manera virtual, abans de ser fabricats. Amb la programació dels processos industrials que realitzem de manera offline, podem saber-ne el resultat final abans de fabricar.

Tot el nostre personal tècnic, altament qualificat i amb una llarga trajectòria professional en el sector, vetllaran durant el procés de producció de la seva peça o producte, ja que busquem unificar la competitivitat de l’article amb la seva màxima qualitat, és a dir, oferir-li l’excel·lència. t.

últimes notícies

 • A Recam Làser, la nostra empresa d’enginyeria i construcció metàl·lica, comptem amb treballadors completament experimentats i capacitats en l’ús de la tecnologia necessària per desenvolupar tot tipus de tasques en l’art de la soldadura i en la maquinaria que utilitzem per dur a terme soldadura robotitzada. Actualment comptem amb dos tipus de sistemes de soldadures que ens ajuden a aconseguir i garantir uns resultats òptims i immillorables: les soldadures TIG i MIG.

  Les soldadures per TIG i MIG són claus a l’hora de treballar amb acer inoxidable. A continuació us deixem les característiques principals i les avantatges de l’ús de cadascun d’aquests serveis de soldadura.

  Soldadura tipus TIG
  Aquest tipus de soldadura és un sistema especial en què s’utilitza un elèctrode de Tungsteno no consumible. Aquest tipus de procés manega un arc elèctric com a font d’energia que s’estableix entre l’elèctrode i la peça que es vol soldar amb un recobriment protector d’un gas inert com l’argó o l’heli. Es pot utilitzar en tot tipus de materials, com l’alumini o el magnesi, inclús en materials més sensibles a l’oxidació com el titani. Gràcies a la soldadura tipus TIG l’acabat de les unions soldades és superior i compten amb una qualitat molt més alta. 

  Les avantatges de la soldadura TIG són:
  Alta qualitat en tot tipus de metalls, inclús en aquells més sensibles
  • Capacitat de soldar metalls d’un volum més fi
  • Soldadura més resistent a la corrosió i més manejable
  • Gràcies a la protecció gasosa, l’àrea de soldadura és molt més visible


  Soldadura tipus MIG
  D’altra banda, la soldadura MIG és un procés en què s’estableix un arc elèctric entre l’elèctrode i la peça que serà soldada. La seva velocitat és major en comparació a altres processos, permetent que es pugui utilitzar tant per a gruixos petits com per mitjans en estructures d’acer i aliatges d’alumini. El seu ús pot ser tant per aplicacions d’acer com per materials no fèrrics

  Els avantatges de la soldadura MIG són:
  Major productivitat ja que s’elimina temps mort al no haver de reemplaçar els elèctrodes ja consumits
  Facilitat per soldar en qualsevol posició
  Millor acabat gràcies a la reducció de les discontinuïtats del cordó
  Reducció dràstica dels cops de tall  A Recam Làser comptem amb treballadors experimentats en tot tipus de treballs de soldadura d’alumini a Barcelona i fabricació de peces metàl·liques. Si precises més informació sobre els serveis que oferim a la nostra empresa, pots posar-te en contacte amb nosaltres al 938 655 620, al 902 420 902 o al 608 794 024. Si ho prefereixes també pots escriure’ns a recamlaser@recamlaser.com


 • A Recam Làser, la nostra empresa d’enginyeria i construcció metàl·lica, el nostre centre de mecanitzat és capaç de realitzar nombrosos procediments de maquinat dins d’una instal·lació sota el Control Numèric Computeritzat i amb la mínima intervenció humana. El CNC és un sistema que ha revolucionat completament la indústria, es tracta d’un procés en que s’utilitza una computadora per a controlar i monitoritzar els moviments d’una màquina eina que està sent operada mitjançant comandaments programats en un mitjà d’emmagatzematge.

  Els procediments més comuns en què s’utilitza el CNC és en els treballs on es precisin eines de tall, conformant una gran avantatge ja que la velocitat de producció gràcies al CNC és més alta, a més a més que permet una alta fabricació simultània de peces sense cap error ni diferència entre elles. Aquesta maquinària consisteix en sis elements principals:

  • El dispositiu d’entrada
  • La unitat de control
  • La màquina eina
  • El sistema d’accionament
  • Els dispositius de realimentació
  • Un monitor


  Molts són els avantatges amb els que es compta gràcies a l’ús del CNC. L’alta velocitat de producció i la gran versatilitat són només un exemple del gran ventall de beneficis que aporta a una empresa com Recam Làser treballar amb aquest tipus de sistemes.

  • Gran versatilitat i flexibilitat gràcies a l’alt grau de motorització, essent possible la realització de diverses actuacions de mecanitzat en una única peça.
  • Millors acabats en la part superficial de la peça, permetent un millor poliment al finalitzar l’obra fabricada.
  • Fàcil de reconfigurar, facilitant que la maquina canviï ràpidament la configuració per realitzar diferents tasques sobre una mateixa peça.
  • Alta consonància en la producció de cada peça, possibilitant que cadascuna d’elles sigui creada amb les mateixes mesures.
  • Major velocitat en la producció de peces  A Recam Làser, comptem amb treballadors completament experimentats en l’ús del Control Numèric Computeritzat. Duem a terme treballs de plegat CNC i mecanitzat CNC en peces que precisen de tall, mecanitzat, tornejat, entre d’altres processos. Si necessites més informació sobre els nostres serveis, no dubtis en posar-te en contacte amb els nostres assessors trucant-nos al 938 655 620, al 902 420 902 o al 608 794 024. També ens pots escriure a recamlaser@recamlaser.com.

 • Des dels inicis de la nostra aventura amb el tall làser, a Recam Làser, la nostra empresa d’enginyeria i construcció metàl·lica, hem confiat en la maquinària alemanya Trumpf per a dur a terme la nostra feina. Les màquines Trumpf, de les que actualment tenim en servei més de vint, ens permeten treballar amb diferents components i perfils, tubs i qualsevol forma en 3D. 
  La fiabilitat d’aquestes màquines, que elaboren el tall de forma precisa i acurada, donen un producte en el que normalment, ja no és necessari fer un cap treball posterior.  Disposem de la maquinaria adequada per a cada cas, tant pel que fa a la geometria de la peça, com per a la tecnologia làser a emprar. 
  La nostra cartera de màquines Trumpf i els coneixements del nostre equip, satisfan qualsevol dels requeriments dels nostres clients, sigui el tipus de xapa que sigui, convertint-nos en una de les empreses principals en el tall per làser a Barcelona. Les màquines Trumpf ofereixen molts avantatges en la producció de peces, ja que gràcies a l’alt rendiment de la nostra maquinaria, gaudim de:

  • Productivitat més alta
  • Major precisió i qualitat en les peces produïdes
  • Manteniment mínim i senzill, amb poques despeses
  • Possibilitat de tall més ràpid en materials més gruixuts
  • Gran diversitat  de materials

  A Recam làser, treballem oferint tot l’assessorament que els nostres clients necessitin, determinant des d’un bon inici quina és la maquinària més adequada pel seu projecte. Confiem plenament en la maquinària Trumpf, ja que ens dóna la solució precisa per cada disseny.
  Per a més informació sobre els nostres serveis de tall per làser a Barcelona, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a recamlaser@recamlaser.com o trucant-nos al 938 655 620, al 902 420 902 o al 608 794 024. • La fosa d’alumini es tracta d’un procés en què s’omple un motlle amb la quantitat de metall fos requerit segons la peça a fondre amb la finalitat d’extreure, un cop estigui el líquid solidificat, una peça amb la mida i forma del motlle utilitzat. Gràcies a la fosa d’alumini es fabriquen aquelles peces de difícil construcció, i amb la mesura exacta demanada, en mig d’una fase exhaustiva de producció. La fosa d’alumini garanteix un estalvi monetari i de temps notori, ja que la seva manera de producció permet crear la quantitat exacta de material requerit.

  Existeixen diferents tipus de processos de fosa. Un dels més importants és la fosa per gravetat, que des de Recam Làser, la nostra empresa de serveis metal·lúrgics, utilitzem per als processos de fabricació de peces petites i mitjanes. Per tal d’aconseguir la millor qualitat en el nostre servei i poder satisfer els requisits del nostres clients, treballem sota les normes de seguretat i sempre amb els sistemes de gestió de qualitat vigents. Duem a terme un procés de seguiment i un control íntegre en cadascuna de les etapes de fabricació, fet que ens situa com a una de les millors empreses d’enginyeria i construcció metàl·lica de Barcelona.

  La nostra metodologia de treball amb la fosa d’alumini es centra en oferir un servei íntegre. Els nostres professionals, que compten amb els coneixements necessaris i la més alta experiència en la correcta manipulació d’aquests materials, segueixen un procés en què elaboren un disseny inicial, efectuen els motlles que el client requereix, i fan el repàs necessari a les peces finals abans de l’entrega.


  Si necessites més informació sobre els nostres serveis de fosa d’alumini, a Recam Làser, la nostra empresa de construcció metàl·lica a Barcelona, comptem amb els millors assessors que resoldran tots els teus dubtes. Si vols contractar els nostres serveis, pots fer-ho trucant al 938 655 620, al 902 420 902 o al 608 794 024 o escrivint-nos a recamlaser@recamlaser.com

  Recorda que també duem a terme serveis de tall per làser i de plegat CNC.


 • Amb l’objectiu de seguir obsequiant un millor servei, una millor qualitat i una major atenció als nostres clients, a Recam Làser, la nostra empresa de serveis metal·lúrgics, hem iniciat unes obres d’ampliació de la superfície actual de fabricació. Aquesta ampliació, en què multiplicarem el nostre espai per 2.2, ens permetrà disposar d’una capacitat més àmplia i una logística acurada.

  Aquesta ampliació es suma a la nostra recent adquisició de la nau 2, que té una capacitat de 4000m2, fent que les dues quedin en el mateix polígon, i que tenim en marxa des de juny del 2016 i que està destinada a la producció de tall i conformat de tubs i perfils.

  El motiu principal d’aquesta ampliació és el creixement constant que estem experimentant gràcies al nostre esforç i vocació incessant per satisfer les necessitats dels nostres clients. Aquesta obra ens permetrà augmentar la fabricació dels nostres productes, millorant la qualitat de confecció, i permetent una atenció més personalitzada cap als nostres clients.

  Les obres tindran una duració d’aproximadament d'un any i mig, i el disseny previst oferirà més espai per al nostre equip humà, cada dia més nombrós, recolzant d’aquesta manera, que la seva eficiència en el treball sigui més destacada. A més, el nou disseny de l’espai permetrà ampliar el ventall de processos i el parc de maquinària.

  Des de la nostra empresa de construcció metàl·lica a Barcelona, confiem que el nostre esforç ens ajudi a millorar el nostre treball i a mantenir la confiança dels nostres clients.


  Els recordem que per contractar qualsevol dels nostres serveis, es poden posar en contacte amb els nostres assessors a recamlaser@recamlaser.com o trucar-nos al 608 794 024 o al 902 420 902. Els esperem.

 • Mitjançant els serveis Recam Instant i Recam 1 dia i des de les nostres diferents instal·lacions, que trobaran situades a Caldes de Montbui, Castellbell, Ibi, Valls, Madrid i Córdoba, donem solució en menys de 24 hores a tot tipus de dubtes o de necessitats puntuals de caràcter urgent que requereixin d’un servei ràpid de fabricació.

  Oferir una resposta àgil i precisa a tots els nostres clients és un dels principals valors afegits de la nostra empresa, pionera en el tall per làser i especialitzada en la realització de tot tipus de transformacions metal·lúrgiques.

  “El nostre ferm compromís amb la qualitat ens permet oferir solucions integrals sota una excel·lent taxa de serveis.”

  A Recam Làser, treballem 24 hores al dia per satisfer tant a clients particulars com a grans empreses, mitjançant un servei flexible, proper i acurat a les diferents necessitats de cada projecte, assolint sempre el nivell d’acabats desitjat pels nostres clients.  

  Contactin amb nosaltres mitjançant el nostre formulari virtual, o bé poden trucar-nos  al 902 420 902 preguntant pels nostres serveis Recam Instant i Recam 1 dia i, des de Recam Làser, els hi oferirem en menys de 24 hores una solució que els permeti seguir desenvolupant normalment les seves activitats.
  Recam Làser: 25 anys d’experiència al seu servei.  
 • A Recam Làser ens vam encarregar de fabricar les 14.680 entorxes utilitzades en els passats jocs olímpics de Rio de Janeiro 2016, acceptant el repte de fer realitat l’innovador disseny d’unes torxes que havien de garantir el compliment d’una important comesa: Recórrer el camí des d’Atenes a Rio, on finalment encendrien el peveter olímpic de l’estadi de Maracaná. 

  Per assolir el projecte, a Recam Làser vàrem crear també des de zero tots els sistemes de seguretat adients perquè el símbol més emblemàtic de les olimpíades pogués emprendre amb èxit el seu llarg recorregut a través de més de 300 ciutats

  Un nou sistema de gas incorporat va permetre que la flama es mantingués sempre encesa contra vents de més de 120 km/h, muntada en globus, sota pluges intenses i suportant altes pressions atmosfèriques. 

  La nostra experiència olímpica va començar a les olimpíades de Barcelona 92, on vàrem crear els recipients per al magnesi utilitzats pels gimnastes, així com les lletres del peveter de l’estadi olímpic.  

  Pròxim objectiu Tòkio 2020?
 • Si la setmana passada us parlàvem del tall de tubs per làser, aquest cop a Recam Làser us volem parlar d’un dels serveis que també oferim a la nostra empresa. El gravat per làser és un procés que es duu a terme sense cap tipus de contacte entre l’objecte que gravem i allò gravat en ell. En el procediment de gravat, el làser origina un efecte d’erosió sobre la peça que manipulem. El gravat per làser és fàcil d’aplicar, disposem del software i personal preparat per a tal fi.  A més, compta amb diferents avantatges en comparació amb altres mètodes de gravat, com per exemple la seva àmplia versatilitat:
 • El tall de tubs mitjançant làser és un dels serveis més importants que duem a terme a Recam Làser, la nostra empresa de transformats metal•lúrgics. Amb una gran qualitat d’acabat i uns nivells de precisió superiors, aquesta metodologia està molt millor considerada que els mètodes tradicionals de tall, com per exemple el disc. La utilització de làser o fibra ens permet ampliar la varietat d’elements amb els quals podem treballar, com per exemple el coure, l’alumini i el llautó.
 • El plegat CNC és una tècnica que ens permet plegar xapes metàl•liques podent realitzar la repetició de treballs amb precisió i amb la reducció de possible errors, ja que les nostres tecnologies ens permeten visualitzar amb anterioritat a l’elaboració del producte, el resultat final, gràcies a l’ús del cad 3d. 

 • En la majoria d’espais en els que ens movem en el dia a dia, és habitual trobar-se amb baranes i el corbat de tubs metàl·lics en escales i espais pensats per a l’oci o per a l’esbarjo de les persones. 

 • L’alumini és un del elements metàl•lics més utilitzats en els nostres dies, no només en entorns de construcció, sino també en l’àmbit industrial. De fet existeix un ampli ventall de peces, motllos i components pensats per garantir el bon funcionament d’una màquina o com a element per tancar un disseny. 
 • La realització de treball de soldadura, és una feina que a Recam làser desenvolupem habitualment i amb les tècniques tradicionals. D’altra banda, amb l’objectiu d’oferir un millor servei a tots els nostres clients, disposem del servei de soldadura robotitzada. 
 • La realització del mecanitzat CNC ens permet elaborar peces on a partir de l’arranc d’encenalls  del ferro és la tècnica de base. Amb aquesta tecnologia, CNC (Control Numèric per Computadora), podem establir quina posició ha de tenir l’element físic que estem dissenyant dins d’una màquina. 

 • A Recam Làser, ens agrada oferir sempre el millor servei, és pera questa raó que sempre vetllem per disposar de les últimes tecnologies per oferir un millor servei a tots els nostres clients. 

 • En l’àmbit industrial i especialment de la fabricació i producció de peces destinades a oferir serveis en l’àmbit industrial, requereix d’un treball acurat i especialitzat on a més de la fase de disseny cal comprovar les possible incidències o problemàtiques que pot presentar la peça per els components del propi material.
 • A Recam Làser, la nostra premissa és que si es pot dissenyar es pot fabricar. Amb aquest objectiu tractem tots els projectes que ens arriben per tal d’oferir-los la millor solució per aconseguir el millor resultat. 
 • El tall per aigua és una de les múltiples tècniques que fem servir a Recam Làser per tal de garantir la precisió en el resultat i sobre tot, el bon funcionament dels elements que fem. Es tracta d’una tècnica especialment pensada per a materials que per les seves característiques no poden estar sotmesos a temperatures elevades i per tant no poden rebre l’aplicació de làser o altres tècniques que facin augmentar la seva temperatura fent malbé els materials originals.  
 • En l’àmbit industrial, són molts els elements involucrats: des del disseny de les peces per a components més grans, com elements relacionats amb la soldadura i el tall de materials per tal de donar-los forma i que pugin ser realitzats o implementats en un entorn on el món digital i el real es donen la mà. 
 • A Recam Làser sabem de la importància de la imatge i,  especialment,  de poder arribar a tots els nostres clients i usuaris de la manera més fàcil.  Us donem la benvinguda a la nostra nova pàgina web on és possible conèixer més de nosaltres i de tots i cadascun dels nostres serveis.
 • Recam Làser va iniciar durant l’any 2015, una expansió de les seves instal.lacions. Es va adquirir una nova nau de 4000 metres quadrats.  S'ha dedicat una gran part, a la producció de tub, suposant un augment notable de capacitat de servei .
 • A diari, i sense adonar-nos, estem treballant o realitzant accions que impliquen l’ús de petites peces o perfils en diferents materials metàl·lics per aconseguir desenvolupar el nostre negoci dia a dia.

Contacte

Contacti amb nosaltres omplint el següent formulari o si ho prefereix pot escriure'ns directament a recamlaser@recamlaser.com
El seu formulari no compleix amb els següents criteris: Tots els camps (marcats amb asteriscs) han d'estar plens i el seu contingut ha de ser vàlid.
Si us plau ompli tots els camps amb *.
L'adreça de correu no és vàlida.
El tipus d'arxiu/s adjunt/s és erroni o no compatible.
 • Nom*
 • Cognom*
 • Correu electrònic*
 • Missatge
 • * obgatori